Gratis verzending vanaf €50 100 dagen gratis retourneren Cadeauverpakking

< Terug

Cider Making Kit

Alles wat je nodig hebt om je eigen cider te maken.

Op voorraad / Levertijd 3-4 werkdagen
€ 32,95
€ 32,95
  • Het enigste wat je nog nodig hebt is water
  • 5 liter vat
  • Natuurlijk ook met instructies
  • Binnen 1 week klaar om te drinken
  • Perfect drankje voor alle cider liefhebbers
Cider Making KitProductbeschrijving

Iedereen die van appel, mousserende wijn houdt zit hier precies goed. Wij presenteren jullie onze Cider Making Kit. Verkrijgbaar in twee verschillende varianten zodat je je eigen cider kan maken. Alles wat je nodig hebt om cider te maken zit er in; de ingrediënten, de apparatuur die je nodig hebt en natuurlijk ook een precieze stap-voor-stap handleiding met instructies. Heel eenvoudig.

Het enige wat je nog meer nodig hebt is water en een weekje geduld. Daarna is de cider klaar om gedronken te worden uit het meegeleverde 5 liter vat. Niet slecht, hé? Nu hoef je allee nog maar te beslissen of je appel of peer cider wil maken. Of misschien allebei?

details
  • Cider Making Kit
  • Kit voor appel of peer – je kunt er 5 liter cider mee maken
  • Voorbereidingstijd ca. 10 min
  • 7 dagen totdat het klaar is
  • Het enigste wat je nog nodig hebt wat niet inbegrepen is: maatbeker en water
  • Bewaar de cider in de koelkast en geniet binnen enkele dagen na het tappen
  • Als de cider niet in één keer wordt opgedronken, zorg er dan voor dat de klep na gebruik weer wordt gesloten
  • Tip! Als je de cider niet meteen opent en in de koelkast bewaart kun je de cider enkele weken bewaren
  • Gefermenteerd product bevat alcohol
  • Ingrediënten en alcoholgehalte variëren volgens individueel recept
  • Instructies (Engels en Duits)
  • Afmeting vat ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; verpakking ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Totaal gewicht ca. 1,5 kg
  • Opmerking! Het vat moet altijd in een verticale positie worden geïnstalleerd met het drukventiel naar boven gericht
  • Bedek het drukventiel niet
  • Schud of beweeg het vat niet te veel
  • Bewaar het vat niet onder 0°C of boven 30°C – niet blootstellen aan direct zonlicht

Inhoud

  • 1 zak geconcentreerd appelsap of perensap (elk ongeveer 720 gram)
  • 1 fles appel aroma gemengd met zoetstof, of peren aroma gemengd met zoetstof (elk ongeveer 10 ml)
  • 1 zakje droge gist met voedingsstoffen
  • 1 leeg 5 liter vat als fermentatietank
  • 1 drukventiel

Instructies

  • Verwijder transparant deksel op de bovenkant van het vat - til het deksel op voor later
  • Vul alle sapconcentraat uit de zak in het vat
  • Meet 400 ml koud water in de maatbeker en giet het in het vat
  • Meet 1 liter kokend water af en giet ook in het vat - Let op: het vat wordt heet (pak een vaatdoekje)
  • Kook nog meer water en steriliseer de drukklep
  • Plaats het doorzichtige deksel weer op de opening van het vat - schud ongeveer 30 seconden om het concentraat op te lossen (druk tijdens het schudden tegen het transparante deksel zodat het niet kan openen)
  • Concentraat is voldoende opgelost zodra de bodem van het vat  opgewarmd is
  • Transparant deksel kan nu worden weggegooid
  • Vul het vat met koud water - gebruik de maatbeker en voeg een totaal van 2,8 liter koud water aan het vat toe
  • Voeg de gist en het mengsel van aroma en zoetstof aan het vat toe
  • Dicht de opening van het vat af met het meegeleverde drukventiel - zorg ervoor dat het resulterende koolstofdioxide op natuurlijke wijze in de cider wordt gebonden
  • Het aandrukken van de drukklep kan een beetje moeilijk zijn - wees voorzichtig, het binnenste deel van de klep mag niet in het vat worden gedrukt
  • Houd het vat ten minste 5 dagen op kamer temperatuur
  • Gist transformeert de suiker in het sapconcentraat naar alcohol en koolzuur in de 5 dagen
  • De gisting is na 5 dagen voltooid - zet het biervat rechtop in de koelkast gedurende minstens 2 dagen
  • Gist zinkt naar de grond in deze 2 dagen - Cider wordt minder troebelig
  • Na 2 dagen is de cider klaar om te drinken
  • Trek de rode pen van het druk ventiel voorzichtig omhoog - wacht totdat er geen druk ontsnapt
  • Om te tappen: Draai de pen van het drukventiel omhoog en opzij
Meer details
Cider Making KitProductbeschrijving

Iedereen die van appel, mousserende wijn houdt zit hier precies goed. Wij presenteren jullie onze Cider Making Kit. Verkrijgbaar in twee verschillende varianten zodat je je eigen cider kan maken. Alles wat je nodig hebt om cider te maken zit er in; de ingrediënten, de apparatuur die je nodig hebt en natuurlijk ook een precieze stap-voor-stap handleiding met instructies. Heel eenvoudig.

Het enige wat je nog meer nodig hebt is water en een weekje geduld. Daarna is de cider klaar om gedronken te worden uit het meegeleverde 5 liter vat. Niet slecht, hé? Nu hoef je allee nog maar te beslissen of je appel of peer cider wil maken. Of misschien allebei?

details
  • Cider Making Kit
  • Kit voor appel of peer – je kunt er 5 liter cider mee maken
  • Voorbereidingstijd ca. 10 min
  • 7 dagen totdat het klaar is
  • Het enigste wat je nog nodig hebt wat niet inbegrepen is: maatbeker en water
  • Bewaar de cider in de koelkast en geniet binnen enkele dagen na het tappen
  • Als de cider niet in één keer wordt opgedronken, zorg er dan voor dat de klep na gebruik weer wordt gesloten
  • Tip! Als je de cider niet meteen opent en in de koelkast bewaart kun je de cider enkele weken bewaren
  • Gefermenteerd product bevat alcohol
  • Ingrediënten en alcoholgehalte variëren volgens individueel recept
  • Instructies (Engels en Duits)
  • Afmeting vat ca. 24,5 cm, diameter ca. 16 cm; verpakking ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Totaal gewicht ca. 1,5 kg
  • Opmerking! Het vat moet altijd in een verticale positie worden geïnstalleerd met het drukventiel naar boven gericht
  • Bedek het drukventiel niet
  • Schud of beweeg het vat niet te veel
  • Bewaar het vat niet onder 0°C of boven 30°C – niet blootstellen aan direct zonlicht

Inhoud

  • 1 zak geconcentreerd appelsap of perensap (elk ongeveer 720 gram)
  • 1 fles appel aroma gemengd met zoetstof, of peren aroma gemengd met zoetstof (elk ongeveer 10 ml)
  • 1 zakje droge gist met voedingsstoffen
  • 1 leeg 5 liter vat als fermentatietank
  • 1 drukventiel

Instructies

  • Verwijder transparant deksel op de bovenkant van het vat - til het deksel op voor later
  • Vul alle sapconcentraat uit de zak in het vat
  • Meet 400 ml koud water in de maatbeker en giet het in het vat
  • Meet 1 liter kokend water af en giet ook in het vat - Let op: het vat wordt heet (pak een vaatdoekje)
  • Kook nog meer water en steriliseer de drukklep
  • Plaats het doorzichtige deksel weer op de opening van het vat - schud ongeveer 30 seconden om het concentraat op te lossen (druk tijdens het schudden tegen het transparante deksel zodat het niet kan openen)
  • Concentraat is voldoende opgelost zodra de bodem van het vat  opgewarmd is
  • Transparant deksel kan nu worden weggegooid
  • Vul het vat met koud water - gebruik de maatbeker en voeg een totaal van 2,8 liter koud water aan het vat toe
  • Voeg de gist en het mengsel van aroma en zoetstof aan het vat toe
  • Dicht de opening van het vat af met het meegeleverde drukventiel - zorg ervoor dat het resulterende koolstofdioxide op natuurlijke wijze in de cider wordt gebonden
  • Het aandrukken van de drukklep kan een beetje moeilijk zijn - wees voorzichtig, het binnenste deel van de klep mag niet in het vat worden gedrukt
  • Houd het vat ten minste 5 dagen op kamer temperatuur
  • Gist transformeert de suiker in het sapconcentraat naar alcohol en koolzuur in de 5 dagen
  • De gisting is na 5 dagen voltooid - zet het biervat rechtop in de koelkast gedurende minstens 2 dagen
  • Gist zinkt naar de grond in deze 2 dagen - Cider wordt minder troebelig
  • Na 2 dagen is de cider klaar om te drinken
  • Trek de rode pen van het druk ventiel voorzichtig omhoog - wacht totdat er geen druk ontsnapt
  • Om te tappen: Draai de pen van het drukventiel omhoog en opzij
Schrijf uw eigen review
x
Schrijf je recensie over Cider Making Kit
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Dit heb je Laatst bekeken
Laat je inspireren