Pers en samenwerkingsaanvragen

Wil je opgenomen worden in onze lijst met perscontacten?
Wens je hi-res productfoto's te ontvangen?
Of ben je benieuwd naar een samenwerking met Radbag?
 
Dan ben je op de juiste plek aangekomen voor meer informatie. Je hebt een paar mogelijkheden:
  1. Stuur ons simpelweg een mailtje op [email protected] (of zoek je stiekem toch onze klantenservice?)
  2. Neem direct contact op met Ellen Flipse, de contactpersoon voor de Nederlandse en Belgische radbag webshop. Dit e-mailadres is alleen voor journalisten en media representatieven.
  3. Meld je aan om onze persberichten gemakkelijk direct in je mailbox te ontvangen.
 
Aanmelden persberichten radbag
Wil je onze geweldige persberichten met de leukste, nieuwste en geweldigste selectie producten rechtstreeks in je mail ontvangen? (En wie wil dat eigenlijk niet!?!?) Meld je dan gemakkelijk aan via dit geweldige formulier. Dan kom je rechtstreeks in onze Mailchimp database terecht. We versturen regelmatig iets, maar natuurlijk alleen als het echt geweldig is en je het niet mag missen. Maar dat heb je natuurlijk al hieronder ontdekt. 
 
Ambassadeurs, influencers & bloggers
We waarderen het natuurlijk heel erg wanneer je enthousiast bent over onze producten en dat graag wilt delen. Hoe enthousiast we ook zijn om de hele wereld kennis te laten maken met onze prachtige collectie, we kunnen helaas niet iedereen voorzien van gratis producten. Wanneer jouw social media kanalen aan een aantal voorwaarden voldoen, zijn we mogelijk geïnteresseerd in een samenwerking. Hiervoor is de kwaliteit van jouw reviews heel belangrijk, en ook moet je een minimaal aantal volgers/bezoekers (per maand) hebben. Laat het ons gerust weten wanneer jij denkt te voldoen, zodat we jouw kanalen kunnen beoordelen en beslissen of je in aanmerking komt. Wil je ons dan gelijk meer informatie over jou, je interesses, voorstel en je bereik sturen? Wie weet ben jij dan onze volgende Radbag ambassadeur, veel succes! In de tussentijd blijf vooral de liefde delen. ;-) 
 

Let op! Klantenservice - Vragen over bestellingen of producten?

Mocht je vragen hebben voor onze klantenservice, neem dan graag direct contact op met hen. Ze willen je graag helpen. Dat gaat ook nog eens veel sneller. Bekijk zeker ook onze pagina met antwoorden op veelgestelde vragen. Echt heel handig zijn deze! 
 
  1. Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot vrijdag van 10 tot 14 uur: Nederland 0800-45004 of België 0800-45004
  2. E-mail: [email protected] - vergeet niet je ordernummer, verklarende foto's en toelichting gelijk mee te sturen, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.
  3. Contactformulier: werkt zelfs nog veel beter om in te vullen, want dan hebben we gelijk alle benodigde informatie. 

 

Perscontact Radbag NL en BE

 

Persberichten

Hier staan onze laatste persberichten die je als pdf kunt downloaden. Klik simpel op de afbeelding en je krijgt gelijk meer productinformatie. En wil deze vanaf nu ook zelf 'vers van de pers' ontvangen in jouw email, dat kan door je aan te melden.