Duivels scherpe gummibeertjes

5/5 1 Jouw commentaar

Binnenkort beschikbaar

De laatste zullen de eerste zijn! Vul hier je gegevens in en zodra het item binnen is sturen we je een e-mail.
Hartelijk dank. We zullen je berichten zodra het product weer op voorraad is!

Gratis verzending vanaf 50 €
100 dagen gratis retourneren

Productbeschrijving Duivels scherpe gummibeertjes

Mannen willen nog wel eens een keer tegen elkaar opscheppen met allerlei sterke verhalen. Voor sommigen is het van levensbelang om te weten wie de sterkste, de slimste of de snelste is. Mannen willen natuurlijk weten wie ze tegenover zich hebben! Toegegeven, ik ook. We zoeken de grenzen op, maar menigmaal hebben daar later nog wel eens spijt van. Maar toegeven? Nooit! Een tijdje terug heb ik deze gummibeertjes meegenomen. Na wat vreemde blikken van mijn vrienden ("wat is er met hem aan de hand?") volgde een wat smalend lachen en stoere blikken. Nadat ik uitgelegd had dat het hier niet om de zoete kindervariant ging, maar om de echt scherpe mannenberen werd men nieuwsgierig. Ze zien er toch zo onschuldig uit maar lenen zich prima voor de echte stoerheidstest. Hoe ver durf je te gaan? Echt leuk wordt het pas om ze uit te delen zonder de uitleg en dan eens even kijken wie er nog een gummibeertje meer wilt hebben! Beter niet aan kinderen geven!

Duivels scherpe gummibeertjes
details
  • Duivels scherpe Gummibeertjes
  • Gummibeertjes met de echte habanero chili
  • Vruchtensmaak met pikante kick
  • Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, water, gelatine, citroenzuur, habanero, chili, vruchtenconcentraat (druiven, appel, abrikozen), aroma, glansmiddel: plantaardige olie, bijenwas (E901)
  • Inhoud ca. 125 gram
  • Basisprijs per 100 gr: 7,96 euro
Andere klanten kochten Dit cadeau kochten ze voor
Klantenreviews
Gebaseerd op 1 beoordelingen
g
Ik heb deze snoepjes cadeau gekregen. Zakje met heel veel lekker scherpe beertjes met chilismaak. 1 beertje voldoet om je snoepdrang een tijdje te stillen - mond brandt nog even door...Super!!
Nu beoordelen
Dit kan je ook interesseren