Voor Valentijnsdag - de DEAL VAN HET JAAR

 

Verras je vriendje, je vriendin of zelfs jezelf met genadeloos originele cadeaus voor een sensationele prijs:
met onze mystery boxes ‘Love’ en ‘Sexy’.

 

Ze zijn liefdevol door ons samengesteld en zitten vol met romantische of geestige & brutale cadeautjes.
Je gaat natuurlijk ontdekken welke dat zijn - anders zou het geen verrassing zijn - maar we gaan het niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen:

 

Ze zijn gewoon perfect voor Valentijnsdag. ;-)


PS: het feit dat je veel geld bespaart ten opzichte van de producten los te kopen moet hier slechts terloops worden vermeld. Maar is toch wel erg belangrijk! En dat geldt voor beide boxen.

 

 

 

Love Mystery Box

Love Mystery Box

Ai! Wat lief van je!

€ 39,95

De Love Mystery Box, die met liefde is samengesteld en bevat maar liefst vijf liefdevolle cadeautjes. Een liefdevolle verrassing keer 5, zou je kunnen zeggen.
Bijvoorbeeld om te geven op Valentijnsdag, een jubileum of een verjaardag. Of zomaar elke andere dag. Een cadeautje krijgen is altijd leuk. Het belangrijkste is dat de verrassing uit het hart komt. En dat doet het zeker.

 

Sexy Mystery Box

Sexy Mystery Box

Misschien een beetje op het randje, maar zeker waardevol.

€ 49,95
In winkelwagentje

De Sexy Mystery Box komt vers van onze ‘Naughty, but Nice’ afdeling: en bevat niet minder dan zeven verrassingen die het midden houden tussen behoorlijk grappig en licht raunchy (of andersom). Vooral verrassend, vooral ondeugend, vooral grappig, vooral feest! Al het andere is toch niet erg sexy.