Vraag het aan Dr. P.

Heb je lastige vragen over de liefde of ben je op zoek naar advies over je probleem?

Dan ben je aan het juiste adres! Voor Valentijnsdag wijden wij ons hier bij radbag aan het grote thema van de liefde en onze expert zal al jullie vragen beantwoorden, hoe riskant ze ook mogen zijn – natuurlijk anoniem.


Mogen wij u voorstellen:

This image has an empty alt attribute; its file name is drp-1024x1024.jpg

Dr. P.

de dokter die je vertrouwt als het gaat om de liefde.

Stuur ons je grappige vraag:

[email protected]


Je vragen & de antwoorden:

Dr. P beantwoordt je vraag dan anoniem, zo goed als hij kan met een behoorlijke dosis humor, hier:

Ik ben verliefd op mijn beste vriend. Hoe weet ik of hij ook van mij houdt?

Gegroet! Ah – dit is natuurlijk een bijzondere situatie waar je heel voorzichtig mee om moet gaan. Want wie wil zijn beste vriend verliezen?

Mijn advies aan jou: is om eerst een nieuwe beste vriend te vinden en dan kun je je liefde bekennen aan je oude beste vriend. Het is altijd goed om een back-up te hebben – zoals een computer.

Jouw Dr. P. 


Waarom zijn condooms wit?

Hallo, nieuwsgierige! Waarom is sneeuwwit? Waarom is je onderbroek niet meer wit? Kleur maakt niet uit, lieverd. Dat je ze gebruikt daar gaat het om. 

Jouw Dr. P. 


Het condoom is gebroken – helpt het als ik twee condooms gebruik?

Ja, hallo, dus je denkt dat het dubbele beter houdt, hè? Als je er uberhaupt ook maar twee op elkaar kunt krijgen… Ik probeer liever het hele pakket in één keer te gebruiken, dan ben je niet dubbel, maar 10-voudig beschermd.

Stay safe – Jouw Dr. P. 


Kun je een tampon gebruiken voor anticonceptie?

Jij wilde kip! Nou ja, natuurlijk kan dat een beetje fout gaan. Ik denk. Misschien is het beter als je er twee neemt?

Vooruit, we gaan, je Dr. P.

Waar en wat heb jij gestudeerd?

Bedankt voor het vragen! Ik ben altijd blij om mijn professionaliteit te bewijzen. Ik heb een Bachelordiploma in de Relatiewetenschappen behaald en vervolgens een Masterdiploma in Liefdesrampen aan de Universiteit van PENISylvania. Om je het beste advies te geven en je al mijn kennis aan te bieden, heb ik ook een doctoraat in de Dickologie behaald. Zoals je ziet, ben je in goede handen!

Jouw dokter P. ✌️

Is het normaal dat we na 6 jaar relatie nog steeds niet over de toekomstplannen hebben gesproken?

Hoi 💗 Als de middelmatige relatie expert die ik ben, kan ik je vertellen dat elke relatie zijn eigen ritme heeft en soms weten zelfs de leden van het koppel zelf niet hoe dat ritme werkt. Als het te lang aansleept, neem dan misschien het initiatief en begin er over te praten? Het zou onverwacht… positieve resultaten kunnen hebben.

Veel succes van je Doctor P. 💞

Hoe kan ik mijn liefde verklaren aan mijn geliefde?

Hallo, persoon die verliefd is! Zoals het woord zelf zegt, is het iets waar je vroeg of laat mee moet botsen. Wat dacht je ervan om naar de botsauto’s te gaan (misschien als de pandemie voorbij is) en je gevoelens tussen de hobbels door te verklaren? Als het fout gaat, kun je altijd je frustratie loslaten door alle bumperrijders om je heen (inclusief je verliefdheid) naar hun maker te sturen.

Veel geluk van je Doctor P. 💪

Ik zou ook graag seksspeeltjes met mijn vriendje willen gebruiken, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen.

Hallo, techniekliefhebber! Een beetje hulp gebruiken is altijd een goed idee, vooral als de normale functies wat problemen hebben (ik weet hier natuurlijk wel iets van). Dus ik zou zeggen: laat je genitaliën je leiden! Kom bij de volgende passie-sessie met een ondeugend speeltje (bij voorkeur voor jullie beiden) en je zult zien dat als hij het eenmaal heeft geprobeerd, hij niet meer zonder kan!

Je Doctor P. wenst je veel plezier op 🍆

Zal ik je ooit op televisie zien?

Lieve fan, mijn geslachtsklieren zijn echt gevleid door jouw waardering. Ik zal niet voor je verbergen dat ik altijd al op het grote scherm heb willen verschijnen, maar tot nu toe ben ik geplaagd door een vreselijke angst. Ik hoop dat ik deze angst kan overwinnen, zodat ik in de toekomst ook dat doel kan doordringen. Juich voor mij!

Je dokter P. ✌️

Waar kan ik mijn seksspeeltjes thuis verstoppen? Is er een oplossing voor iemand die op zoek is naar discretie?

Hallo, speelgoedliefhebber! 👋 Na vele jaren ervaring en talloze diepgaande studies ben ik erachter gekomen dat de volgende schuilplaatsen bijzonder effectief en onverwacht zijn: de container voor je vuile was (als je de was doet, natuurlijk!), of de gymtas die je sowieso nooit zou gebruiken (voor het geval je je misschien aanmeldt voordat je deze schuilplaats kiest…), of een schoenendoos van een onbekend merk (niemand zal die ooit willen openen…) of zelfs in een kluisje aan de muur (vergeet de combinatie echter niet).

Jouw Doctor P. 🥒

Hoe overwin ik de angst om te zeggen wat ik voel?

Hallo, bang persoon 💖 Ah, angst is ongetwijfeld een gevoel dat ons allemaal aangrijpt. Maar ik kan je verzekeren dat in 99% van de gevallen (ik heb deze statistiek net ter plekke verzonnen…) iets zich zeker zal roeren als je eindelijk die beet krijgt die al maanden (zo niet jaren) in je keel zit. Om je voor te bereiden op het ergste, arm jezelf met een volledige set van comfort-voedsel om je door de teleurstelling heen te krijgen. Er is niets dat een industriële dosis chocolade niet kan genezen (en ook hier is de statistiek, die ook is samengesteld, zelfs 100%!)

Jouw dokter P. 👋

Mijn vriendin is 9 maanden zwanger, maar we zijn pas 6 maanden samen. Is mijn sperma misschien veel te sterk?

Hallo, dekhengst! 🐎 Ik adviseer je vanuit het diepste van mijn testikels een beetje Google-onderzoek te doen met de woorden “vorige relaties”. Je zult zien dat er een hele nieuwe wereld voor je opengaat waar je je nog niet bewust van was. Als je toch bezig bent, kun je misschien een spoedcursus in menselijke anatomie en biologie volgen voordat de baby wordt geboren. Kennis is nooit genoeg…

Je dokter P. 💪

Heb je enige tips voor het effectief scheren van de penis?

Hallo bruine beer! 🐻 Je vraag vindt me goed voorbereid, want ik ben vooral bezorgd over de verzorging van mijn gerimpelde huid. Hoewel je me vrij haarloos ziet, heb ik al jaren last van abnormale haargroei (vooral op mijn geliefde testikels), waardoor ik genoodzaakt ben een geavanceerd model grasmaaier te gebruiken, speciaal ontworpen om mijn overtollige haar te verwijderen (ik ben immers 1 meter lang!). Ik raad het aan, het doet wonderen!

Je dokter P. 🌵