Bierbrouwset verjaardagseditie

Een beter verjaardagscadeau vind je niet.
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
Binnenkort weer leverbaar
€ 34,95
Op voorraad Levertijd 2-4 werkdagen
Binnenkort weer leverbaar
€ 34,95
  • Heerlijke pils met citrus toetsen
  • Voor een feestelijke verjaardag
  • 5L vat inclusief
  • En uiteraard inclusief handleiding
Productbeschrijving

Ein-de-lijk. De zoektocht is voorbij. Finito. *Diepe zucht*
Eindelijk heb je het perfecte cadeau gevonden om mee te nemen naar dat verjaardagsfeestje dat al maanden je ogen uitsteekt omdat je maar geen geschikt geschenk vond. Wat dan? Onze bierbrouwset natuurlijk. En niet zomaar eender welke set, maar de verjaardagseditie. Want 1) zelfgebrouwen smaakt altijd beter, en 2) zo heb je nog wat te drinken the day after. Als dat nog lukt tenminste. Komt met praktisch 5L vat, kwestie van zeker genoeg te hebben, en met overheerlijke citrus toetsen in het bier. Proost!

Read moreRead less
details
  • Bierbrouwset verjaardagseditie
  • Pils met Cascade aroma hop – hoppig met lichte citrus toetsen
  • Goed voor ca. 5 liter bier
  • Bereidingstijd ca. 10 minuten
  • Dient wel ca. 7 dagen te rusten
  • Benodigde ingrediënten die niet inclusief zijn: een maatbeker en water
  • Laat het bier rusten in de koelkast, en geniet na een aantal dagen van vers getapt bier
  • Zorg ervoor dat je het ventiel terug sluit wanneer je het bier niet in 1 keer opdrinkt
  • TIP: Wanneer je het vat nog niet geopend hebt, blijft het bier meerdere weken goed in de koelkast
  • Bevat alcohol
  • Inhoud en alcoholpercentage verschilt van recept tot recept
  • Handleiding in het Engels of Duits
  • Afmeting van het vat ca. 25 cm hoog met diameter van ca. 16,5 cm; verpakking ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Totaal gewicht ca. 1,5kg
  • OPGELET: Bewaar het vat telkens rechtstaand, met het ventiel naar boven
  • Zorg ervoor dat er niets op het ventiel ligt
  • Beweeg het vat niet te bruusk, of schud er niet mee
  • Bewaar het vat niet op een temperatuur lager dan 0°C of hoger dan 30°C – vermijd rechtstreeks zonlicht

Inhoud

  • 1 zakje gerstemout extract
  • 1 flesje hop aroma
  • 1 flesje natuurlijk aroma
  • 1 pakje droge gist
  • 1 leeg 5L vat
  • 1 drukventiel

Instructies

  • Verwijder transparant deksel van de bovenkant van het vat – til het deksel op voor later
  • Doe moutextract in – zorg ervoor dat er niet teveel extract in de zak achterblijft.
  • 400 ml koud water in de maatbeker en vul het van aan
  • Meet 1 liter kokend water af en giet het ook in het vat – Opmerking: het vat wordt heet (neem een pannenlap/theedoek/ ...)
  • Kook nog water en steriliseer de drukklep
  • Plaats het transparante deksel opnieuw op de opening van het vat – schud gedurende ongeveer 30 seconden om het bierwort los te maken (druk tijdens het schudden tegen het transparante deksel zodat het niet opengaat).
  • Bierwort wordt voldoende opgelost zodra de bodem van het vat is opgewarmd.
  • Het transparant deksel kan nu worden weggegooid
  • Vul het vat aan met koud water – gebruik de maatbeker en voeg in het vat 2,8l koud water bij; als er tijdens deze stap veel schuim is, stop dan het proces gedurende 5-10 minuten voordat u het resterende water toevoegt.
  • Voeg de gist en de hopsmaak toe aan het vat
  • Dicht de mond van het vat af met het meegeleverde drukventiel – zorgt er natuurlijk voor dat de resulterende koolstofdioxide in het bier wordt gebonden
  • Het aandrukken van de drukklep kan een beetje moeilijk zijn – wees voorzichtig, het binnenste deel van de klep mag niet in de trommel worden gedrukt.
  • Bewaar het vat gedurende minimaal 5 dagen op kamertemperatuur
  • Gist transformeert de suiker in de mout in alcohol en koolzuur in de 5 dagen
  • OPMERKING: Tijdens de fermentatie kan er schuim uit de klep lekken – plaats het vat op voldoende afstand van meubels en muren
  • De gisting is na 5 dagen voltooid – zet het biervat rechtop in de koelkast gedurende minimaal 2 dagen.
  • Gist zinkt op de grond in deze 2 dagen – bier wordt helderder maar behoudt een natuurlijke bewolking (in tegenstelling tot industrieel geproduceerde bieren)
  • Na de 2 dagen is je bier klaar om te drinken
  • Trek de rode pen van het drukventiel voorzichtig omhoog – wacht totdat er geen druk ontsnapt (dient om de druk in de trommel te verminderen)
  • Tappen: draai de pen van het drukventiel omhoog en opzij – sluit het ventiel opnieuw voor langere pauze.
Meer details
Bierbrouwset verjaardagseditie
Productbeschrijving

Ein-de-lijk. De zoektocht is voorbij. Finito. *Diepe zucht*
Eindelijk heb je het perfecte cadeau gevonden om mee te nemen naar dat verjaardagsfeestje dat al maanden je ogen uitsteekt omdat je maar geen geschikt geschenk vond. Wat dan? Onze bierbrouwset natuurlijk. En niet zomaar eender welke set, maar de verjaardagseditie. Want 1) zelfgebrouwen smaakt altijd beter, en 2) zo heb je nog wat te drinken the day after. Als dat nog lukt tenminste. Komt met praktisch 5L vat, kwestie van zeker genoeg te hebben, en met overheerlijke citrus toetsen in het bier. Proost!

Read moreRead less
details
  • Bierbrouwset verjaardagseditie
  • Pils met Cascade aroma hop – hoppig met lichte citrus toetsen
  • Goed voor ca. 5 liter bier
  • Bereidingstijd ca. 10 minuten
  • Dient wel ca. 7 dagen te rusten
  • Benodigde ingrediënten die niet inclusief zijn: een maatbeker en water
  • Laat het bier rusten in de koelkast, en geniet na een aantal dagen van vers getapt bier
  • Zorg ervoor dat je het ventiel terug sluit wanneer je het bier niet in 1 keer opdrinkt
  • TIP: Wanneer je het vat nog niet geopend hebt, blijft het bier meerdere weken goed in de koelkast
  • Bevat alcohol
  • Inhoud en alcoholpercentage verschilt van recept tot recept
  • Handleiding in het Engels of Duits
  • Afmeting van het vat ca. 25 cm hoog met diameter van ca. 16,5 cm; verpakking ca. 20 x 17 x 25 cm
  • Totaal gewicht ca. 1,5kg
  • OPGELET: Bewaar het vat telkens rechtstaand, met het ventiel naar boven
  • Zorg ervoor dat er niets op het ventiel ligt
  • Beweeg het vat niet te bruusk, of schud er niet mee
  • Bewaar het vat niet op een temperatuur lager dan 0°C of hoger dan 30°C – vermijd rechtstreeks zonlicht

Inhoud

  • 1 zakje gerstemout extract
  • 1 flesje hop aroma
  • 1 flesje natuurlijk aroma
  • 1 pakje droge gist
  • 1 leeg 5L vat
  • 1 drukventiel

Instructies

  • Verwijder transparant deksel van de bovenkant van het vat – til het deksel op voor later
  • Doe moutextract in – zorg ervoor dat er niet teveel extract in de zak achterblijft.
  • 400 ml koud water in de maatbeker en vul het van aan
  • Meet 1 liter kokend water af en giet het ook in het vat – Opmerking: het vat wordt heet (neem een pannenlap/theedoek/ ...)
  • Kook nog water en steriliseer de drukklep
  • Plaats het transparante deksel opnieuw op de opening van het vat – schud gedurende ongeveer 30 seconden om het bierwort los te maken (druk tijdens het schudden tegen het transparante deksel zodat het niet opengaat).
  • Bierwort wordt voldoende opgelost zodra de bodem van het vat is opgewarmd.
  • Het transparant deksel kan nu worden weggegooid
  • Vul het vat aan met koud water – gebruik de maatbeker en voeg in het vat 2,8l koud water bij; als er tijdens deze stap veel schuim is, stop dan het proces gedurende 5-10 minuten voordat u het resterende water toevoegt.
  • Voeg de gist en de hopsmaak toe aan het vat
  • Dicht de mond van het vat af met het meegeleverde drukventiel – zorgt er natuurlijk voor dat de resulterende koolstofdioxide in het bier wordt gebonden
  • Het aandrukken van de drukklep kan een beetje moeilijk zijn – wees voorzichtig, het binnenste deel van de klep mag niet in de trommel worden gedrukt.
  • Bewaar het vat gedurende minimaal 5 dagen op kamertemperatuur
  • Gist transformeert de suiker in de mout in alcohol en koolzuur in de 5 dagen
  • OPMERKING: Tijdens de fermentatie kan er schuim uit de klep lekken – plaats het vat op voldoende afstand van meubels en muren
  • De gisting is na 5 dagen voltooid – zet het biervat rechtop in de koelkast gedurende minimaal 2 dagen.
  • Gist zinkt op de grond in deze 2 dagen – bier wordt helderder maar behoudt een natuurlijke bewolking (in tegenstelling tot industrieel geproduceerde bieren)
  • Na de 2 dagen is je bier klaar om te drinken
  • Trek de rode pen van het drukventiel voorzichtig omhoog – wacht totdat er geen druk ontsnapt (dient om de druk in de trommel te verminderen)
  • Tappen: draai de pen van het drukventiel omhoog en opzij – sluit het ventiel opnieuw voor langere pauze.
Schrijf uw eigen review
x
Schrijf je recensie over Bierbrouwset verjaardagseditie
Hoe beoordeel je dit product?

Succesvolle beoordeling

Duur: Hoe lang heb je het product? Gebruik je het zelf?

Positief: Wat vind je bijzonder aan het product?

Negatief: Wat bevalt je niet aan het product?

Dit heb je Laatst bekeken
Laat je inspireren