Bloggers en Youtubers

Beste gadgetliefhebbers, bloggers en youtubers,

Ken je het gevoel van dat je al die toffe gadgets wel zou willen hebben, maar dat je lege portemonnee je tegenhoudt? Of de priemende ogen in je rug, wanneer je wederhelft angstig over je schouder meekijkt tijdens het onlineshoppen, of je naast het voodoo messenblok, ook deurstoppers in de vorm van goudstaven aan het huismeubilair gaat toevoegen?

Wanneer je met evenveel passie met je blog bezig bent, of bijzondere producten aan het uittesten bent of de nieuwste gadgets toont op je eigen Youtube kanaal, dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Waarom wij producten weggeven?
Omdat ...

... elke klantbeoordeling helpt andere klanten bij het aanschaffen van een product; daar profiteert niet alleen de tester van, maar ook de rest van de klanten van Radbag.

... het voor ons erg belangrijk is jouw mening over het product te horen, zodat we indien nodig het product kunnen verbeteren of samen kunnen bejubelen.

... jullie te gekke reviews op jullie blogs of Youtube natuurlijk ons ook een beetje helpen met het aantrekken van nieuwe klanten voor Radbag.

 

Hoe kan ik lid worden?


Als blogger

- Als je blog met een bijpassend thema hebt, je page rank tot de eerste 3 behoort en je regelmatig nieuwe dingen publiceert, dan horen we graag van je: schrijf ons op [email protected] onder vermelding van je blogadres en page rank!
- Wanneer we een product report nodig hebben voor een nieuwe coole gadget en denken dat het bij jou en jouw blog past, dan nemen we contact met je op !
- Je schrijft een productbeschrijving met productfoto’s op je blog, inclusief backlinks naar onze website en stuurt ons vervolgens de link naar jouw blogpost.

Als Youtuber

- Als je een eigen Youtube kanaal hebt met te minste 1.000 fans en deze regelmatig update, mail ons dan alsjeblieft op [email protected] met de details van je Youtube kanaal.
- Wanneer we opzoek zijn naar een nieuwe coole productvideo voor een van onze coole gadgets en denken dat jij ons daarbij kan helpen, dan hoor je van ons!
- Wanneer je de productvideo upload op je eigen Youtube kanaal, zet dan alsjeblieft www.radbag.nl (voor Nederland) OF www.radbag.be (voor België) als link in de videobeschrijving. Moet je wel de video gelijk beschikbaar openstellen voor derden (Radbag). Zo kunnen wij het gebruiken op onze productpagina.

Natuurlijk sturen we het product gratis naar je op en na de review is het helemaal van jou! Het kan voorkomen dat we gebruikte producten opsturen die voor onze fotoshoot of voor een televisieprogramma zijn gebruikt. Een snelle indiening van beoordeling - niet later dan 14 dagen na ontvangst van de gadgets – wordt aangemoedigd.

We kijken uit naar de vele prachtige bijdragen en een goede samenwerking!

Het radbag-Team