Contacteer het Radbag-Team

Pers en samenwerkingsaanvragen

 
Wil je opgenomen worden in onze lijst met perscontacten?
Wens je highres productfoto's te ontvangen?
Of bent benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden met Radbag?
 
Stuur ons simpelweg een mailtje op [email protected]. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Ellen Flipse, de contactpersoon voor de Nederlandse en Belgische Radbag webshop. Dit emailadres is alleen voor journalisten en media representatieven.
 
Ambassadeurs, influencers & bloggers
We waarderen het natuurlijk heel erg wanneer je enthousiast bent over onze producten en dat graag wilt delen. Hoe enthousiast we ook zijn om de hele wereld kennis te laten maken met onze prachtige collectie, we kunnen helaas niet iedereen voorzien van gratis producten. Wanneer jouw social media kanalen aan een aantal voorwaarden voldoen, zijn we mogelijk geïnteresseerd in een samenwerking. Hiervoor is de kwaliteit van jouw reviews heel belangrijk, en ook moet je een minimaal aantal volgers/bezoekers (per maand) hebben. Laat het ons gerust weten wanneer jij denkt te voldoen, zodat we jouw kanalen kunnen beoordelen en beslissen of je in aanmerking komt. Wie weet ben jij dan onze volgende Radbag ambassador, veel succes! In de tussentijd blijf vooral de liefde delen. ;-) 
 

Let op! Vragen over bestellingen of producten?

Mocht je vragen hebben voor onze klantenservice, neem dan graag direct contact op met hen. Ze willen je graag helpen. Dat gaat ook nog eens veel sneller. Bekijk zeker ook onze pagina met antwoorden op veelgestelde vragen
 
Telefonisch zijn we bereikbaar op maandag tot vrijdag van 10 tot 14 uur: Nederland 020 2410652 of België 025 88 53 99
Contactformulier: werkt zelf nog veel beter om in te vullen, want dan hebben we gelijk alle benodigde informatie. 

Perscontact Radbag NL en BE

 

Persberichten

Hier staan onze laatste persberichten om als pdf te downloaden. Klik simpel op de afbeelding en krijg ook gelijk verdere productinformatie.