Menu

Paascadeau

Leuke Paascadeaus voor iedereen

De Paashaas is gelukkig zo streng niet - iedereen krijgt met Pasen chocolade Paaseieren. Hopen we toch. Anders verontschuldigen we ons even als we je valse hoop gegeven hebben. Maar Pasen en chocolade Paaseieren zoeken in de tuin is nu eenmaal een traditie die we graag in ere houden. Al was het maar omdat we verzot zijn op Paaseieren. Maar een beetje afwisseling kan geen kwaad lijkt ons. We zouden dan ook niet willen dat je kids klagen dat de Paashaas te ouderwets is. Dus. Wat dacht je van goedkope Paascadeaus dit jaar?

Cadeaus, met Pasen?

Yup, met Pasen. Want zeg nu zelf, Paascadeaus zijn beter voor je figuur dan bergen Paaseieren. En wie kan nu ook neen zeggen tegen een cadeautje meer dit jaar? Gelukkig moeten Paascadeaus niet groot (lees: duur) zijn. En gelukkig hebben wij het werk alvast even voor jou gedaan. Hier vind je de leukste kleinigheden die je je kids kan schenken met Pasen. Of gewoon lekker voor jezelf kan kopen natuurlijk. Want als je kids Paascadeaus verdienen, verdien jij ze ook!

Paascadeau
Eenhoorn sloffen

Pluche voor prinsen en prinsessen.

€ 2495
De originele kip handtas
Deze handtas doet menig hoofd omdraaien wanneer je voorbij loopt.

Special Price € 1495

Normale prijs € 1995

Gereedschap uit chocolade

Driedelige gereedschapsset om mee weg te smelten.

€ 1795
Tabasco chocolade

Deze vurig-scherpe chocoladeis niet voor watjes.

€ 995
Eenhoorn lamp

Een lichtje in de duisternis.

van € 1995
Wondercakes - de fijne taart uit blik

Lief cadeau-idee met kaars.

van € 695
Baby Nessie thee-ei

Helemaal geen monsterlijke keuken-gadget.

€ 1095
Originele kippen portemonnee

Dierlijke bewaarplek voor munten en andere zaken.

€ 1095
ecocube - planten in houtblokken

Groen, groener, groenst: ecocube.

van € 795
Peropon dierenbloempot met watervoorziening

Het komt op de tong aan.

van € 1495
Orochi draak lamp

Fabelachtig licht van een fabeldier.

van € 1495
Minikruidentuintje voor binnen
De fijnste kruiden uit eigen tuin - op je vensterbank!
€ 2995
Eenhoorn tas

Fan-fucking-tastic!

€ 1295
Boiley eierkoker voor de magnetron
Kinderlijk eenvoudig het perfecte eitje voor het ontbijtje toveren!
€ 795
Mini Wolken Lamp

In de wolken.

€ 1495
Star Wars R2D2 Koektrommel met geluid

Snacks voor droids.

€ 3295
Zout en peper toverstaf set
Deze vaatjes brengen je eten met magische wijze op smaak!
€ 995
Chocolade whiskey

Hemelse choco-likeur met Whisky-noot.

€ 2695
Eenhoorn strooier
Voor sprookjesachtige verjaardagen en gezellige kinderfeestjes.
€ 1195
Chuppon beestachtige kruidenpotjes met zelfbewatering

Keuken-kruiden-zoo.

van

Special Price € 1095

Normale prijs € 1395

Jezuspleister

Wondgenezing met hulp van boven.

€ 895
Click & Grow Smarter kruidentuin voor binnen

Indoorherbarium voor fijnproevers.

€ 9995
Eekhoorntje thee-ei

Schattig voor op de theetafel.

€ 1295
Shippon Planting-Dieren

Aardbeienpoes en Basilicumaapje.

van

Special Price € 695

Normale prijs € 995

Omelet speciale pan

Gegarandeerd zonder gegooi en toch goed.

€ 1495
€ 0 - € 30
€ 30 - € 60
Meer dan € 60
Cadeauvinder
Actieveling
Creatieveling
Dierenliefhebber
Drinkmaatje
Filmliefhebber
Foodie
Grapjas
Groot kind
Meesterchef
Mr. Gadget
Nerd
Reiziger
Romanticus
Workaholic
Hipster
Nieuws uit de blog
De leukste cadeau ideeën, tips en tricks. Alles wat met cadeaus, gadgets en accessoires te maken heeft lees je in onze blog!
Valentijnscontest
19.01.2017
Win €200 shoptegoed met onze Valentijnscontest!
Valentijnsdag – hate it or love it. Sommigen houden van de romantische clichés, andere… net iets minder. Daarom leek het ons een goed idee om er een heuse Valentijnscontest van te maken. Kies je team!

Ook de Paashaas moet gevierd worden

Naast Sinterklaas, de Kerstman en Cupido heeft ook de pluizige Paashaas zijn ereplaats verdiend op onze kalender. Uiteindelijk sleept die arme rakker helemaal alleen alle Paascadeaus en chocolade Paaseieren met zich mee om ze op Paaszondag in onze tuin te verstoppen. Vroeger - en nu vast ook nog wel op sommige plaatsen - bracht hij alleen maar Paaseieren. Waarbij we ons al wel eens afgevraagd hebben waarom een konijn in hemelsnaam met eieren zou rondhuppelen. Welnu, blijkbaar horen Paaseieren al langer bij Pasen, en is het de vrolijk huppelende Paashaas die er plots is bijgekomen. Maar genoeg verhaaltjes, laten we het over cadeaus voor Pasen hebben!

De betekenis van het Paasfeest en de Goede Week

Duiken we even terug in onze geschiedenisboeken, of eigenlijk eerder in de religieboeken. Pasen is een van de belangrijkste feesten in het Christendom, waarin gevierd wordt dat Jezus is opgestaan uit de dood. We vermoeden dat Paasmaandag er simpelweg bijgekomen is omdat iedereen ziek was van de vele chocolade. De Goede Week is de week voorafgaand aan het Paasfeest, met o.a. Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, en Stille Zaterdag. Maar daarvoor verwijzen we je even lekker door naar Wikipedia. Wat ons interesseert - wat heeft Pasen te maken met eieren, konijnen, en chocolade? Eieren worden wel vaker gelinkt aan lentefeesten - vanwege het symbool voor een nieuw begin. De Paashaas is dan weer een stuk jonger, en is eigenlijk gewoon verzonnen als kinderritueel. En wat met chocolade? Chocolade is gewoon lekker, oké?

Wat doe jij met Pasen?

Voor een geslaagd Paasfeest heb je gelukkig niet zo veel nodig. Goed weer doet al veel, zodat het zoeken naar de chocolade Paaseieren niet helemaal in het wat valt. Een beetje Paasdecoriatie in huis om de sfeer erin te krijgen - denk aan met de hand geschilderde Paaseieren bijvoorbeeld. En natuurlijk een leuk Paascadeau. Want je kan toch moeilijk met lege handen aankomen op je Paasbrunch, toch? Oké, Pasen is het begin van de lente, en bloemen horen er nu eenmaal bij. Maar kom, het mag wel een tikkeltje origineler. Een origineel Paascadeau bijvoorbeeld, als simpele "dankjewel" voor het Paasfeest

Kleine Paascadeaus voor kinderen

Iedereen viert Pasen wel een tikkeltje anders. Sommige kinderen gaan op de ochtend van Paaszondag op speurtocht in de tuin naar de chocolade Paaseieren die de Paashaast verstopt heeft. Andere families gaan dan weer naar de kerk op Paaszondag. En dan zijn er nog families die eigenlijk helemaal geen zin hebben in het hele Paaseieren-en-Paashaas verhaal, en liever gewoon gezellig samen uitgebreid koken. Helemaal niets mis mee natuurlijk. Maar hoe je ook Pasen viert, we hebben voor elke familie het perfecte Paascadeau in onze shop! En pssst, als je nog niet vindt wat je zoekt, kan je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen bij al onze cadeau ideeën.

Paascadeaus in alle geuren en kleuren

Oké, je kan met Pasen niet rond chocolade Paaseieren voor de kleine monsters des huizes.En na de vastentijd van 40 dagen voorafgaande aan het Paasfeest, is wat chocolade waarschijnlijk meer dan welkom. Maar een klein extraatje, een geinig hebbeding, mag natuurlijk altijd. Want Pasen is een feest, en cadeaus horen nu eenmaal bij feesten. Paascadeaus zijn trouwens niet alleen bedoeld voor kinderen. In plaats van een bosje bloemen voor de gastvrouw van je Paasbrunch, kan je dit jaar gerust eens wat origineler zijn. En daar komt Radbag natuurlijk weer perfect in de picture!

radbag.nl wurde bei Trusted Shops mit 4.2 von 5.00 Sternen bewertet - basierend auf 847Bewertungen.