Menu
Verjaardagscadeau voor 30
Sorteren op:
  • Prijsfilter:
  • 0 - 30 €
  • 30 - 60 €
  • Meer dan 60 €

Verjaardagscadeau voor 30

Verjaardag 30 jaar

Yes. Vanaf nu gaat het alleen nog maar bergaf. Om even met de deur in huis te vallen. Dat, en het wordt misschien toch eens tijd om serieus over je leven na te denken. Of niet! 30 jaar is een mooie leeftijd. Eindelijk valt het leven wat op z'n plooien. Huisje, tuintje, of hoe gaat dat ook alweer? Er is niets mis met een 30ste verjaardag. Je kan je nog altijd meten met de 20-jarige jeugd, maar kan tegelijk meepraten met de volwassenen. Je hebt inmiddels een leuke job, een eigen stekje, en wonder boven wonder slaag je erin om eindelijk wat geld te sparen. Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar onze leuke en originele verjaardagscadeaus voor 30 jarigen. Wijn en bloemen is voor oudjes - met onze verjaardagscadeaus voelt iedereen zich meteen terug 5 jaar jonger! 

Verjaardagscadeaus voor 30ste verjaardag

Ook al zit je nu op tram 30, je 30ste verjaardag mag nog steeds gevierd worden. "Mag"? "Moet" bedoelen we! De katers wegen dan misschien zwaarden door dan vroeger, maar op je verjaardag mag je al wel eens zondigen. En wat wag er niet ontbreken op je verjaardagsfeest? Juis ja. De juiste verjaardagscadeaus voor jouw 30ste verjaardag! Een cadeau dat de kater meteen doet vergeten. Een cadeau om 30 jaar levenswijsheid te vieren. En waar vind je dat verjaardagscadeau? Juist ja. Bij radbag. 

Verjaardagscadeau voor 30
Sorteren op:
  • Prijsfilter:
  • 0 - 30 €
  • 30 - 60 €
  • Meer dan 60 €
Verjaardagscadeau voor 30 - Belangrijke Data - personaliseerbare poster - Waar je je zoal aan herinnert.

Waar je je zoal aan herinnert.

van € 2495

Verjaardagscadeau voor 30 - Personaliseerbare bierpul - Voor fans van hopthee.

Voor fans van hopthee.

van € 1495

Verjaardagscadeau voor 30 - Wondercakes - de fijne taart uit blik - Lief cadeau-idee met kaars.

Lief cadeau-idee met kaars.

van € 695
Verjaardagscadeau voor 30 - Bier kookboek - Van pizza tot dessert; zonder grappen.

Van pizza tot dessert; zonder grappen.

€ 2995
Verjaardagscadeau voor 30 - Oogtesttabel - personaliseerbare poster - Optische uitdaging voor thuis.

Optische uitdaging voor thuis.

van € 2495

Verjaardagscadeau voor 30 - Personaliseerbare snijplank - Unieke keuken-accessoire.

Unieke keuken-accessoire.

van € 3995

Verjaardagscadeau voor 30 - Personaliseerbaare snijplank voor koppels - Naam, Jaar: Klaar!.

Naam, Jaar: Klaar!.

van € 3995

Verjaardagscadeau voor 30 - Ananas lamp met kleurverandering - Deze ananas verandert in alle kleuren van de regenboog

Deze ananas verandert in alle kleuren van de regenboog

€ 1995
Verjaardagscadeau voor 30 - De verjaardagskaart die maar niet ophoudt - Van harte en met alle liefde... maar ook een beetje kwaadaardig

Van harte en met alle liefde... maar ook een beetje kwaadaardig

€ 1695
Verjaardagscadeau voor 30 - Verjaardagskaart strikt vertrouwelijk - Oplossing voor creatieve problemen.

Oplossing voor creatieve problemen.

€ 395
Verjaardagscadeau voor 30 - Rustieke Hert Schenktuit - Hert met klasse.

Hert met klasse.

€ 2495
Verjaardagscadeau voor 30 - Life Hacks: 30 geniale tips & tricks - Praktische tips voor het leven.

Praktische tips voor het leven.

€ 1195
Verjaardagscadeau voor 30 - Smoovie Smartphone Video Stabilizer - Nooit meer wankelen.

Nooit meer wankelen.

€ 2495
Verjaardagscadeau voor 30 - Vos tas - Tevreden bakje troost met deze vos!

Tevreden bakje troost met deze vos!

€ 1495
Verjaardagscadeau voor 30 - Selfie-fotoalbum - Selfie-fotoalbum met jou als middelpunt.

Selfie-fotoalbum met jou als middelpunt.

€ 1595
Verjaardagscadeau voor 30 - Brein voor noodgevallen van chocolade - A brain for a brain.

A brain for a brain.

€ 495
Verjaardagscadeau voor 30 - Zelfklevende notitiepleisters - Dat blijft nu goed plakken.

Dat blijft nu goed plakken.

€ 495
Verjaardagscadeau voor 30 - Bike Balls fietsachterlicht - Verkeersveiligheid.

Verkeersveiligheid.

€ 2495
Verjaardagscadeau voor 30 - VEHO Z8 Design-hoofdtelefoon - Sober en hoogwaardig.

Sober en hoogwaardig.

€ 4995
Verjaardagscadeau voor 30 - Bad Cat snijplank - I still do what I want.

I still do what I want.

van € 3995

Verjaardagscadeau voor 30 - Niets Poster - Decoratief Nihilisme.

Decoratief Nihilisme.

van € 2495

Verjaardagscadeau voor 30 - BallPod Siliconen Camera Statief - Kleurrijke All Purpose Bal.

Kleurrijke All Purpose Bal.

van € 1995
Verjaardagscadeau voor 30 - Wijn Kryptex Vino Vault - Denksport-houder voor wijnliefhebbers.

Denksport-houder voor wijnliefhebbers.

€ 2495

Wat voor een cadeau koop je voor een 30ste verjaardag?

Moeilijke vraag. Iedereen kent wel die ene 30 jarige die maar niet wil opgroeien en halsstarrig vasthoudt aan zijn gouden jeugdige jaren. Of die ene 30 jarige die zijn leven op rolletjes heeft lopen. Of die ene 30 jarige die al klaar lijkt te zijn voor het rusthuis. 30 jaar is een moeilijke leeftijd. De vraag welk verjaardagscadeau je kan kopen voor een 30ste verjaardag is dan ook niet op 1-2-3 te beantwoorden. Of toch? In plaats van je te focussen op de leeftijd, stellen we je voor om simpelweg een verjaardagscadeau te zoeken dat bij de jarige past. Ongeacht zijn leeftijd. En alsjeblieft. Vergeet saaie, voorspelbare verjaardagscadeaus zoals cadeaubonnen, wijn of bloemen. Kookt de jarige graag? Kijk dan eens naar onze kook gadgets voor zijn of haar verjaardagscadeau! Is hij een Bear Grylls 2.0? Dan vind je bij ons het perfecte outdoor accessoire. Happy shopping!

30 jaar worden is een mijlpaal

De 30ste verjaardag is voor velen een kantelmoment. Na al die jaren begint de leeftijd toch af en toe door te wegen. De katers worden zwaarder, je moet wat langer recupereren na een inspanning, het klinkt vast vaag bekend al wil je het zelf nog niet meteen toegeven. Langs de andere kant begint je leven eindelijk vorm te krijgen, na jaren van doelloos zoeken. Hate it or love it, de 30ste verjaardag is een bijzonder moment. En bijzondere momenten verdienen een bijzonder verjaardagscadeau. En zo komen we weer mooi uit bij de verjaardagscadeaus van Radbag! Trouwens, als je nog steeds niet het perfecte verjaardagscadeau gevonden hebt, raden we je aan om ook eens snel een kijkje te nemen bij onze verjaardagscadeaus voor hem en verjaardagscadeaus voor haar. Wat extra inspiratie kan nooit kwaad, toch?

30ste verjaardag? Eindelijk écht volwassen!

Ja. Op je 18e verjaardag werd je meerderjarig. Maar laat ons eerlijk zijn. Op je 18e verjaardag was je waarschijnlijk nog dezelfde snotneus als op je 16e verjaardag, met als verschil dat je plots legaal dronken mocht worden. Geen goede combinatie als we eraan terugdenken. Al stond het wel garant voor goede verhalen. Na je 20ste verjaardag belande je dan weer in een kleine existentiële crisis. Je vrienden kochten een huis, werden zwanger, trouwden... En jij? Jij moest op elk familiefeest steevast aanhoren wanneer je ein-de-lijk een vriendje of vriendinnetje zou vinden. Volwassen worden stelden we ons toch iets idylischer voor toen we klein en naief waren. Tot plots die 30ste verjaardag daar was. De dag waarop je beseft dat je leven op plooien lijkt te vallen. De dag waarop je beseft dat jongelui naar je opkijken en oudjes jaloers op je zijn. De dag waarop je het idee hebt dat je volwassen bent geworden, zonder het goed en wel te beseffen. En wat kan die dag nóg beter maken? Juist ja. Het perfecte verjaardagscadeau

Het perfecte verjaardagscadeau voor een 30 jarige

Het perfecte verjaardagscadeau bestaat uit. There. We said it. Het perfecte verjaardagscadeau hangt af van persoon tot persoon, en wie kent de gelukkige nu beter als jij? Daarom zul je hier ook niet lezen wat nu juist dat ene perfecte verjaardagscadeau is voor alle 30 jarigen. Over een anti-climax gesproken. Wat we je wél kunnen aanbieden, is dé vraag om tot het perfecte verjaardagscadeau voor de 30 jarige te komen. Second best thing, toch? Denk simpelweg even na wat zijn of haar hobbies zijn - wat doet hij of zij in de vrije tijd? En misschien nog belangrijker - hoe heb je de 30 jarige leren kennen? In een bar? In de bibliotheek? In de bioscoop? 's Morgens in je bed na een dronken one night stand? Hopelijk kan dat je helpen om het perfecte verjaardagscadeau te vinden!

Originele verjaardagscadeaus die altijd goed aankomen

30 jaar is een moeilijke leeftijd. Is de gelukkige al klaar voor het volwassen leven? Of is hij of zij nog een speelvolgel pur sang? Doet er niet toe. De 30ste verjaardag is een bijzondere gebeurtenis, en dat mag ook zo gevierd worden! En wie vieren zegt, zegt cadeautjes. Je bent helemaal onderaan deze pagina aanbeland, en nog steeds geen verjaardagscadeau gevonden voor je 30 jarige? Paniek! Nee hoor, grapje. Neem even een stapje terug en kijk eens bij al onze verjaardagscadeaus!

radbag.nl wurde bei Trusted Shops mit 4.2 von 5.00 Sternen bewertet - basierend auf 848Bewertungen.