Gratis verzending vanaf €50 100 dagen gratis retourneren Cadeauverpakking

Over ons

Onze geschiedenis, onze missie

 

Leef nu.
In het moment.
Daarom geen saaie geschiedenisles, maar gewoon één getal: 2012.
Want zo lang bestaat radbag al.

En zo lang proberen we nieuwe wegen te bewandelen op het gebied van producten en online shopping ervaring. Ons doel? De coolste producten uit het tot op heden ontdekte universum aan te bieden, en liefst op zo'n manier dat het shoppen ook gewoon leuk wordt. Ondertussen doen we dit in vrijwel heel Middel Europea, samen met onze zuster shops Troppotogo en CadeauxFolies. Van Antwerpen tot Augsburg, van Breda tot Berlijn, van Cannes tot Como. You get the idea. Voor alle hipsters, tripsters, en simpelweg iedereen die zich tot op heden de vraag stelde wat in hemelsnaam "radbag" betekent (kleine tip: kijk even op Urban Dictionary).

Zo. En nu weer aan het shoppen alsjeblieft.

Have a radbag full of fun.
CU.

PS: Liefdesbrieven, felicitaties, kritiek en alles wat je radbag maar te vertellen hebt, lezen en horen we graag op onze Facebook pagina.

 

Ons team

 

Philipp

Philipp Directie

Philipp ontwerpt onze visies en budgetplannen, die zoals altijd niet met elkaar verenigbaar zijn. Als hij wil uitrusten van deze inspannende taak, vlucht hij naar conferenties en congressen. Zo is'ie dan. Wil je'm daar vinden, zoek je best gelijk aan de bar. De E-commerce branche is niet voor niets zijn vriend.

Corinna – Teamleiding E-Commerce

Als je een Duracell konijntje een laptop onder z'n poten duwt, zou het misschien in de buurt komen van onze multi-tasking queen Corinna. We hebben nog geen online marketing discipline gevonden waarin ze niet thuis is. En omdat dat simpelweg niet genoeg voor haar was, besloot ze om er even tussenuit te gaan om voor een nieuwe generatie Radbag kids te zorgen. Tot snel!

Verena

Verena – Marketing & B2B
 
Na een korte afsteker bij onze, helaas verbleekte zuster-shop hellosunday, is Verena eindelijk bij ons geland. In toekomst zal ze ons a) bij algemene radbag-projekten ondersteunen en b) het onuitputtelijke thema B2B vrolijk een nieuw leven inluiden. Uiteindelijk, zo dachten Verena en wij ook, zullen niet enkel privé-, maar ook bedrijfsklanten in het genot van onze onvergelijkbaren produkten komen. Klingt toch logisch, of niet?t 

Thomas – Brand Management & PR

Thomas voornaamste functie is de gemiddelde leeftijd van het Radbag team omhoog te krikken. Doet'ie goed. En hij probeert te bewijzen dat je ook als analoge muis je weg kan vinden in de wereld van online marketing. Doet'ie ook goed. Hij schrijft o.a. de teksten van de website. Semi-digitaal werkje. Dat lukt nog wel. Theoretisch. 

Stefan

Stefan – Performance Marketing

Stefan uit Beieren - en wel het échte Beieren - weet o.a. waar er goed weissbier te drinken valt, waar de beste pretzels te koop zijn, en welke obscure voetbalclubs in evenzeer obscure plekjes strijden om de Gouden Worst. En bovenal weet hij welke online marketing acties goed functioneren, hoe dat te meten is, en welke wijze lessen hieruit getrokken kunnen worden. Yes!

Sandra – Performance Marketing

Sandra komt uit het mooie Lustenau, maar gelukkig verstaan we haar nog net ;-) Ze is één der nieuwste toevoegingen tot ons steeds groeiende performance marketing team. Daar houdt ze zich bezig met Facebook Ads en soortgelijke avonturen, en zorgt ze er ervoor dat onze kleine shop nóg bekender worden. Wat ons natuurlijk erg blij maakt.

Anna-Maria

Anna-Maria - Shop Management en PR Polen

Anna-Maria zorgt, naast haar Mops Charlie,  ook (en evenzo roerend) om onze poolse shop, die we kortgeleden in het leven geroepen hebben. Ze spreekt tamelijk goed pools (goed, ze komt ook uit Polen) en heeft daarnaast ook nog veel ervaring in Marketing en een evenzo grote hoeveelheid aan goede ideeën. Wat ons poolse baby zeer goed doet, zoals men ziet ;o).

Benjamin

Benjamin - Newsletter Management

Er kruipt verrassend veel tijd in onze kleine fijne nieuwsbrieven. Tekst, foto's, e-mailadressen - er kan snel iets misgaan. Geloof ons. Been there, done that. En wanneer hij niet achter z'n PC is gekluistert, hopt hij van bureau naar bureau met grappige (en soms minder grappige) video's, Simpson-quotes, voetbalweetjes, restaurantmenu's en dergelijken.

Romuald

Romuald - Social media, SEO en PR Frankrijk

Romuald, uit het mooie Franche-Comté, is via een paar omwegen in Parijs bij ons terecht gekomen voor onze Franstalige shop CadeauxFolies. Gelukkig maar. Zijn taak? Alles. Als het op marketing aankomt tenminste. En als'ie niet bij Radbag bezig is, loopt hij waarschijnlijk ergens een marathon of triathlon. Sportieve vent, je hoort het al.

Alessandro

Alessandro - Shop Management en PR Italië

Alessandro uit Marken (is een italiaanse provincie, niet waar?) is de Direttore van onze italiaanse Webshop Troppotogo. Als deze prikkelt hij stijlbewuste van Turijn tot Tarent voor cadeau-ideeën veraf van de Mainstream. Zoals de meeste van zijn landgenoten is ook hij een bekennende Tifosi (in dit geval van Inter Mailand) en is verder bedient ermee ons een ding bij te brengen: als je al hip bent dan alsjeblieft op z´n italiaans.

Patrick

Patrick -  Grafisch Ontwerp

Naast de te benijden taak, onze brilliante shop nog brillianter te maken als deze sowieso al is, en ons  grafisch daarheen brengt waar nog niemand ooit is geweest, mishandelt Patrick zijn stembanden in, zoals we gehoord hebben, toch eerder wat zwaardere gitarenbands en is bovendien een fan van FC Bayern. Verder is hij echt een totaal vriendelijk mens, echt waar. Echt waar!

Johanna

Johanna - SEO en Social Media

Onze eigenlijk-niet-zo-nieuwe nieuweling is in eerste instantie verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze uitstapjes op social media, en het paaien van Duitstalige bloggers met radbag producten en tal van andere campagnes. Daarnaast blogt Johanne natuurlijk ook zelf op de one-and-only radbag blog. 

Katja

Katja – Grafisch Ontwerp

Katja heeft na lange studie- en verblijfjaren in Starkville, Mississippi (wie het kent….) gelukkig weer de weg naar eerstens Good Ol´ Europe en tweedens ook meteen naar Radbag gevonden. Sinds deze denkwaardige gebeurtenis verzorgt zij ons met brilliante illustraties, gedurfde typo en andere kreatieve highlights, die onze shop, onze produkten, onze Ads en laat ook ons overiges in een nieuw licht stralen. Zeer goed, is ´t niet zo?.

Julia Julia - Shop Management

Zonder Julia zou er een grote leegte zijn in onze shop, zoals de leegte in de mensheid zonder Radbag. Elk product, elke categorie, elke tekst is minstens 1 keertje door Julia's gouden handen gepasseerd. En dat in elke taal. Dat, en ze voorziet ons team van koekjes. Een grote leegte zou het zijn zonder haar

Danielle

Danielle – Productmanagement

Dani kan wonder boven wonder de toekomst voorspellen. Echt. Ze weet als geen ander wat "in" is en wat niet, en nog beter, wat the next big thing wordt. En enkel wanneer zij groen licht geeft, zal het ook effectief in de shop verschijnen. Genadeloos is ze. Of het moest om eenhoorns gaan...

Anita

Anita – Aankoop Leiding

Altijd onderweg, van beurs naar beurs, op zoek naar de beste leveranciers met de coolste producten en de snelste leveringen. Geduldig en met grote regelmaat moet ze ons met beide voetjes op de grond brengen als we weer maar eens een of ander prototype willen dat zich nog ergens in een Chinese garage bevindt. Ze maakt het echter graag goed met verjaardagstaarten. Yum!

Larissa

Larissa – Aankoop Assistent

Larissa ondersteunt onze excellente inkoopafdeling en zorgt in het wirwar van spread sheets en lijsten cq tabellen ervoor, dat de leveranciers leveren, de opslagruimte opslaat en alle goederen daar goed verwaard worden, waar ze ook zouden moeten zijn. Dat heeft met sortiment, logistiek, opslaghouding en dergelijke te doen, die voor ons eenvoudige marketing-gemoederen over het algemeen te hoog zijn. Maar precies daarom hebben wij, zoals reeds gezegd, onze Larissa. En daar zijn we echt blij mee.

Yasi Yasi – Fulfillment leiding

Zonder Yasi zouden onze gadgets, waar jullie zo naar uitgekeken hebben, nooit aankomen. Zo belangrijk is ze. Je postbode werd door een hond opgevreten? Onze shop robot heeft een slokje olie nodig? Je pakket is in een zwart gat terecht gekomen? Het zijn zulke uitdagingen die ze elke dag met een brede glimlach aangaat.

Susanne

Susanne – Klantenservice

Zonder Yasi zouden onze gadgets, waar jullie zo naar uitgekeken hebben, nooit aankomen. Zo belangrijk is ze. Je postbode werd door een hond opgevreten? Onze shop robot heeft een slokje olie nodig? Je pakket is in een zwart gat terecht gekomen? Het zijn zulke uitdagingen die ze elke dag met een brede glimlach aangaat.

Stefan Stefan - Solution Management

Uit het Tiroolse hemelrijk is Stefan neergedaald om de meest onmogelijk taak aller tijden te volbrengen. Een brug te slaan tussen alfabeten (software ontwikkelaars) en analfabeten (marketing luitjes), zodat er ergens een weg ontstaat tussen "Dat wil ik ook!" en "Kan niet..."

Kamila Kamila – Softwareontwikkeling

Kamila is voor alle features in onze online shop verantwoordelijk. En ja, ze werken ook gewoon zo goed als ze eruit zien. Dát is haar verdienste. Bedankt Kamila!

Adam Adam – Softwareontwikkeling

Adam flitst zo snel door codes en databanken, dat een epileptische aanval nooit ver weg lijkt als je even op zijn scherm tuurt. Meestal is hij op zoek naar z'n eigen programeerfouten, om zo te bewijzen dat op zijn computer wél alles werkt. Typisch.