Gratis verzending vanaf €50 30 dagen gratis retourneren

Betaalmethoden

PayPal

PayPal staat altijd tot je beschikking als betaalmethode. Je wordt na het bestellen naar PayPal doorgelinkt , waar je vervolgens de betaling aan Radbag bevestigt. Let op: pas nadat je terug bent gelinkt naar Radbag is de bestelling definitief rond. Als tijdens het betalingsproces je internet vastloopt, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen verder helpen.

Kredietkaart

Wij bieden ook een gemakkelijke betaling aan met Visa of Mastercard. Ons betaalproces is SSL-versleuteld en geverifieerd door GeoTrust, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden door derden en zo volkomen veilig zijn. Het bedrag wordt onmiddellijk van je kredietkaart afgeschreven zodra de bestelling voltooid is. Betalen met kredietkaart is altijd mogelijk.

iDeal

Verreweg de populairste betaalmethode in Nederland. Deze betaalwijze is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.